X
Select Page

O NAMA

TVRTKA

Vođeni ljubavlju prema prirodi i entuzijazmom dvojice prijatelja, 2010.-te godine nastala je Bobica. Ljubav i priroda sjedinili su se u zdravim plodovima, a san je postao stvarnost! U to vrijeme počeo je trend super hrane, znali smo što znači naša zlatna žitnica i koju kvalitetu može iznjedriti naša Slavonija! Prije osam godina među prvima u državi zasadili smo nasade Aronije u netaknutoj prirodi pošteđenoj teške industrije, prometa i zagađenja. Ionako prirodno uzgajane proizvode odlučili smo 2014.-te godine staviti pod okrilje ekološkog uzgoja i izdan nam je EKO certifikat. Od samog početka postavili smo visoke standarde i odlučili da sve što izađe pod brandom Bobica mora biti PREMIUM kvalitete.

Osam godina kasnije proizvodi naše tvrtke nalaze se u domovima od Južne Koreje do Sjeverne Amerike. Dobili smo prestižno priznanje „Amazon choice”. To nije slučajno! Svi znamo priču kako bilje buja kad se s njime razgovara ili mu se pušta ugodna glazba. Bobica nama predstavlja koncentraciju sve ljubavi, znanja, iskustva i pozitivne energije nas iskrenih ljubitelja zdravlja pretočene u naše proizvode.

Duboko smo uvjereni da super hrana kojom se bavimo nisu samo vitamini i minerali s njihovim priznatim svojstvima. Tajna je u cjelovitosti i sigurno puno toga još nije istraženo, ali znamo kako čini dobro našem organizmu, pogotovo ako je uzgojeno na prirodan način. Želimo pridonijeti podizanju kvalitete ishrane a da pri tome uzgoj bude usklađen s načelima održivog razvoja i s pozitivnim učinkom na okoliš!

Među rijetkima u svijetu donijeli smo na tržište inovativne proizvode poput cvijeta lavande u kapsulama i kombinacije prirodnog šipka i acerole sa svim vrijednostima cjelovite hrane. Budućnost donosi nova inovativna rješenja jer to je Bobica. Upravo radi naših kupaca!

PREMIUM PROIZVODI

Jeste li se ikada upitali što PREMIUM proizvode čini toliko različitima od konvencionalnih proizvoda? Prva asocijacija bit će kvalitetnije sirovine, no čak i kod jako dobrih proizvoda postoje oni najbolji! Ta suptilna razlika krije se u iskrenoj želji da potrošači naših proizvoda dobiju ono najbolje i tu nema mjesta za kalkulacije. Beskompromisna principijelnost, strogo pridržavanje zadanih EKO i BIO standarda, standardizacija procesa proizvodnje i dugogodišnje iskustvo čine naše proizvode omiljenim izborom.

Svi Bobica PREMIUM proizvodi dolaze iz ekološke proizvodnje i posjeduju relevantne EKO certifikate. Proizvodi su prikladni za vegane, vegetarijance, osobe koje konzumiraju sirovu hranu te osobe koje iz vjerskih ili moralnih razloga ne konzumiraju meso.

Proizvodi ne sadrže gluten, nemaju dodatnih šećera i nisu genetski modificirani.

PREMIUM dodaci prehrani

 

Snažno podržavamo pravo potrošača na dostupnost informacija o potpunom sadržaju proizvoda, a u našem poslovanju napravili smo korak dalje – upoznajte Bobica dodatke prehrani do zadnjeg detalja. Vjerujemo u potpuna rješenja i stoga Bobica PREMIUM proizvodi moraju biti PREMIUM u svakom segmentu.

Učinkovitost proizvoda ovisi o količini aktivnih tvari. Kod različitih biljaka one se ponekad nalaze u cijeloj biljci ili pak jednom ili više dijelova. Osim pomnog odabira biološki najaktivnijeg dijela biljke, kvaliteta ovisi o geološkoj lokaciji, načinu uzgoja, berbe i prerade. Vodeći računa o svim čimbenicima, rezultat je PREMIUM supstanca koja pruža najviše što jedna biljka može dati.

PREMIUM kapsule

 

Dodatke prehrani punimo isključivo u biljne kapsule Vcaps® iznimne kvalitete, renomiranog francuskog proizvođača Capsugel®.

Radi načina izrade i svojeg biljnog sastava ulaze u kategoriju najkvalitetnijih kapsula na svijetu. Biljne kapsule Vcaps® prikladne su za osobe koje iz religijskih ili kulturoloških uvjerenja ne konzumiraju proizvode životinjskog porijekla, a posjeduju KO i OU košer certifikat, certifikate međunarodne udruge vegetarijanaca i međunarodne udruge vegana. Uz to, kapsule imaju certifikate kojima je potvrđeno da ne sadrže GM komponente, konzervanse i ne sadrže gluten. Zahvaljujući pridržavanju normi i potpunom otkrivanju sastava proizvoda naše kapsule ulaze u kategoriju takozvanih clean label proizvoda, a te uvjete zadovoljava samo 30% proizvoda na tržištu.

Smatramo da poštivanjem međusobnih različitosti pridonosimo kvaliteti vlastitog života, a biranjem proizvoda koji imaju pozitivan učinak na okoliš opstojnosti svih.

Kapsuliranje

Proces kapsuliranja prolazi kroz osam faza tehnološkog postupka, kao i dodatne četiri kontrolne faze kako bi se osigurala maksimalna kvaliteta proizvoda. Iako zadnja, ovo je iznimno važna faza u pripremi konačnog proizvoda te očuvanju vrijednih sastojaka i aktivnih komponenti samog bilja.

Količina punjenja

Bobica kapsule imaju 10 – 25% veću količinu punjenja po kapsuli u odnosu na uobičajene dodatke prehrani na tržištu, bazirane na cjelovitom rješenju.

PREMIUM prahovi

 

Je li vam poznat osjećaj kada se u nešto zaljubite na prvi pogled i ta ljubav traje vječno? Ako još niste ili ga želite ponovno iskusiti, Bobica PREMIUM prahovi pravi su odabir! Naši proizvodi jedinstveni su po mirisu, teksturi i okusu, a posebno po nutritivnoj vrijednosti, čime znatno iskaču u odnosu na slične proizvode na tržištu.

Uzgoj bilja

Kvaliteta koju nudimo posljedica je dugogodišnjeg razvoja, kontinuiranog ulaganja u edukaciju i primjenu najsuvremenijih metoda u uzgoju i procesuiranju bilja. Ponosni smo na primjenu jedinstvenih metoda usavršenih kroz godine rada, a rezultat je ukazano povjerenje i vjernost naših kupaca.

Sušenje bilja

Proces sušenja odvija se po etapama u strogo kontroliranim uvjetima, a sve se pomno računalno nadzire temeljem varijabli koje se odnose na vrijeme sušenja, postotak vlage tijekom vremena sušenja, kao i odnos suhe i mokre tvari u samom bilju.

Na kraju procesa sušenja u prahu ostaje samo 6 – 7% vlage, što je iznimno bitno! Na taj način prah je koncentriraniji, mogućnost lijepljenja čestica je zanemariva i znatno je smanjena mogućnost kvarenja. Zbog niske temperature proces sušenja je dugotrajniji, a hranjivi elementi u bilju ostaju pomno očuvani.

Usitnjavanje bilja

Bobica PREMIUM prahovi spadaju u kategoriju najfinije mljevenih prahova u svijetu, s veličinom zrnaca između 150 i 200 mikrona, što se već smatra puderom. Sitnija zrnca znače veću aktivnu površinu tvari i bolju iskoristivost praha, uz brojne druge prednosti poput jednostavnijeg otapanja u vodi.

Cijeli proces odvija se u strogo kontroliranim uvjetima.

PREMIUM Doypack ZIP vrećice za PREMIUM prahove

Doypack ZIP vrećice izrađene su od najkvalitetnijih pametnih aktivnih materijala. Svaki sloj vrećice pomno je biran kako bi pružao najveću moguću zaštitu proizvodu koji je u njih pohranjen. Produljuje svježinu, okus i miris EKO, BIO i organskih prehrambenih proizvoda, a zahvaljujući ZIP zatvaraču sve karakteristike ostaju očuvane čak i nakon otvaranja proizvoda. Doypack ZIP vrećice posjeduju organski i Halal certifikat.

SUPER HRANA

 

Ljudski organizam fascinantno je ustrojen – sve se nalazi u savršenoj ravnoteži. Takav balans prisutan je svugdje u prirodi, pa i u hrani koja nam je izvor hranjivih sastojaka i energije. Uravnotežena i raznovrsna prehrana temelj je zdravlja jer jedino na taj način organizam može dobiti sve što mu je potrebno.

Razvojem znanosti otkrivena su brojna pozitivna djelovanja vitamina, minerala i drugih vrijednih sastojaka. Naši proizvodi rezultat su uvjerenja kako je biljka u cjelini najbolji izvor hranjivih tvari koje nedostaju u prehrani a da pritom ostaje očuvana prijeko potrebna ravnoteža.

Upoznajte biljke koje čine osnovu naših proizvoda i što ih čini tako posebnima da ulaze u kategoriju super namirnica.