X
Select Page

BOBICA
PREMIUM
SUPER HRANA

Živahne boje ponekad kriju remek djela prirode.

Živite zdravo, budite znatiželjni i istražujte ih!

BOBICA
PREMIUM
SUPER HRANA

Živahne boje ponekad kriju remek djela prirode.

Živite zdravo, budite znatiželjni i istražujte ih!

Aronija

Koliko je Luciano Pavarotti visoko mogao otpjevati „O sole mio“, toliko je sunce važno za visoki udio antioksidansa (antocijanina, polifenola) zbog kojih je aronija toliko cijenjena. Hrvatska je i inače poznata po velikom broju sunčanih sati.

VIŠE…

Šumska kupina

Pređite na mračnu stranu… jer tamno je itekako dobro za vas! Snažna ljubičasta boja kupina potječe od antocijana koji svojom snažnom antioksidativnom aktivnošću blagotvorno djeluje na zdravlje, posebice kardiovaskularnog sustava.

VIŠE…

Lavanda

Vjerojatno ne postoji biljka tradicionalne medicine koja više budi asocijaciju na djelovanje od lavande! Tjeskoba, stres i problemi sa snom sve su veći problem današnjice, a sve više istraživanja dokazuju pozitivan učinak lavande.

VIŠE…

Malina

Prerušena u šarmantnu malu slatku I neodoljivu voćnu poslasticu, malina je opasno moćna i puca od zdravlja! Pokriva preko 50% dnevnih potreba za vitaminom C, preko 40% dnevnih potreba za manganom i preko 30% potreba za vlaknima.

VIŠE…

Zelena pšenica

Zelena pšenica!!! Da, tako je, zelena pšenica iznimno je tražena namirnica iz skupine superhrane Iznimnost Bobica PREMIUM praha pšenice krije se u bogatstvu sastava i znatno višoj nutritivnoj vrijednosti.

VIŠE…

Acerola

Poznato je da vitamin C i bioflavonoidi imaju snažan sinergijski učinak i prema nekim studijama povećava iskoristivost vitamina C do 40%!

VIŠE…

Šumska borovnica

Divlja, i nije mi žao! A zašto i bi kada divlje borovnice imaju 2X veću antioksidativnu moć od borovnica iz nasada! Ona ne poznaje generacijski jaz jer njezini pozitivni učinci jednako su omiljeni kod mladih i osoba starije životne dobi.

VIŠE…

Šipak

Šipak korišten za Bobica PREMIUM prah šipka bere se u trenutku kada sadrži najveću koncentraciju vitamina i vrijednih sastojaka, koji se posebnim metodama obrađuje kako bi se očuvao sadržaj. Finalni proizvod ulazi u kategoriju najfinijih puderskih prahova na tržištu, nježne boje i blago kiselkastog okusa ugodan je za konzumaciju.

VIŠE…

Jagoda

Neodoljiva aroma i savršen okus nije jedina karakteristika kojom se jagode mogu pohvaliti! Po sadržaju mikronutrijenata jagode su prava riznica antioksidansa, sadrži čak 60mg vitamina C u 100 grama mirisnih bobica, gotovo četvrtinu dnevnih potreba za manganom.

VIŠE…

Cikla

Otvaranje Bobica PREMIUM praha cikle zaista je uzbudljiv trenutak! Opojan miris, zanosna prirodna boja, fina tekstura i srce će odmah reći da je to ona prava! Jednom kada je isprobate prepoznat ćete je između 1000 drugih.

VIŠE…

PRAHOVI


ARONIJA


MALINA


ŠUMSKA BOROVNICA


JAGODA


ŠUMSKA KUPINA


ZELENA PŠENICA


ŠIPAK


CIKLA

KAPSULE


ARONIJA


LAVANDA


ŠIPAK & ACEROLA

COOKIES (Kolačići)

Politika privatnosti

Bobica d.o.o.
Roždanik 35a, 44323 Rajić, Novska
VAT HR70792342096
MB 2672596
IBAN HR2723400091110443618
Članovi uprave:
Hrvoje Opuhač
Tomislav Štivojević
Adresa poslovne jedinice:
Bobica d.o.o., Šušnjevec 1, 10000 Zagreb